*Kanintekommapånågonrubrik*

Kl 18.40

Då var det kväll och jag sitter faktiskt nästan och somnar i soffan. Men ska snart in i duschen och då piggnar jag väl till. Sitter och inväntar Stella som skulle varit hemma för 10 minuter sedan. Hon var på kalas, kom hem och åt och sen gick hon igen. Får se när hon dyker upp…tänker inte ringa och jaga henne som jag gör var eviga gång.

Tvättmaskinen, hur gick det med den då? Ja…den vägrar fungera och så klart så växer tvättberget. Får ringa och fel anmäla imorgon och hoppas att det går att fixa maskinen snabbt. Att vara utan tvättmaskin går ju inte 

Och så har  vi Eliott. Han har känt sig hängig hela dagen…och sen kom snorandet…och sen kom febern. Jamen…varför inte?? Tur att jag inte drar hem en massa baciller från jobb *ironisk*. Det går runt…det går runt…och det går runt igen…suck och dubbelsuck.

Kommande veckans matsedel är i all fall klar:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.