Måndag och stendöd tvättmaskin

Kl 17.50

Då var det måndag och ny vecka. Var ganska lugnt på jobb då en del barn ligger hemma och är sjuka i feber och förkylningar. Jag och kollegan tog våran grupp utav barn så fick dom måla med färg på sina händer och sedan göra avtryck. Det tyckte dom var kul…så klart när man får kladda

Måla och trycka…uppskattat bland barnen på jobb

Efter jobb så åkte jag till affären och handlade och sen begav jag mig hem till mina egna barn. Stella var för en gångs skull hemma och Eliott har ju varit hemma hela dagen efter som även han har feber och förkylning. Han får allt hålla sig hemma imorgon också då han fortfarande har feber.

En man från HBG hem var här och kollade på vår tvättmaskin som jag fel anmälde imorse. Hmmm…den är stendöd och vi kommer till att få en ny. Jätteskönt att det blir en ny men vi får vänta i 4-5 arbetsdagar. Jisses…vad ska jag göra med tvättberget som bara växer och växer?? Lite panik att vi kanske även får vänta över helgen…kommer ju aldrig till att gå. Jaja….hoppas innerligt att det faktiskt går fortare än vad som är sagt.

Just det…middag har jag också lagat. Barnen åt så dom näääästan sprack. Kul att laga mat då dom faktiskt äter mycket och säger flera gånger att det var J-Ä-T-T-E gott 

Ris och kassler i ugn med ananas och chillisås blev dagens middag…enkelt, snabbt och gott

Nu ska jag i alla fall ta hand om disken och sen får man väl hålla lite kväll också. Hoppas att ni har haft en bra dag?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.