ONSDAG!!

Kl 19.108

Då har snart onsdagen passerat och trots att jag gick upp tidigt [ 03.45 eftersom jag hade öppning på jobb ] så har dagen gått sjukt fort. Det gick bra på jobb och imorgon börjar vår nya kollega och sen är vi full personal styrka som vi ska vara. Skönt 

En stor Latte från Esprosse House….bästa en tidig morgon

Efter jobb åkte jag och handlade och sen hem och sa hej typ till mannen och Eliott [ Stella var hos en kompis ] innan jag slängde mig i soffan för att vila. Var sååå himla trött och sen vaknade jag strax innan 17.30. Ooops….var inte tänkt att jag skulle vila så länge men aja. Har nog inga problem att somna ikväll i alla fall 

Fiskpaket stod på menyn idag så medans det stod i ugnen så ordnade Eliott med sin läxa. Idag har han äntligen varit feberfri hela dagen så imorgon ska han till skolan igen. Nu räcker det med sjukdomar tycker jag. Jag drar hem ALLT i bacillväg från jobb liksom.

Eliott fixar läxan

Lax, potatis [ i botten ], massor utav tomat, champinjoner, rödlök och smör….sååå himla gott.

Nu ska jag ordna med disken, duscha och så där och sen får jag väl rota fram kläder till mig och barnen. Är verkligen i STORT behov utav av tvätta nu men nopp….ingen ny tvättmaskin i sikte än. Gaaah…man är ju helt lost utan, det märker man av nu.

Hörs imorgon…ha en skön kväll!!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.