AW och rumsbyte

Kl 09.05

I fredags så hade vi på småbarnssidan en AW på jobb. Vi åt pizza, drack gott, det spelades spel, vi snackade och skrattade MASSOR. Alltså…vi hade så löjligt kul. Detta ska absolut ses till att göras fler gånger  Jag var hemma runt 23.30 tiden så det blev dock inte allt för sent. Vi har ju haft och har en el att fixa med här hemma under helgen så det hade inte fungerat med att vara bakis och för trött.

AW med bästa kollegorna…hade grymt kul

Vad är det vi fixar med här hemma då? Jo…vi byter rum. Stella har flyttat in i Eliotts gamla rum, Eliott in i vårt och vi in i Stellas. Det är ju alltid mer jobb än vad man tror och giår höll vi på från 12 till 02.30  Vi var uppe på Väla och inhandlade färg och allt som vi behövde och sen var det bara till att tömma Stellas rum för att kunna spackla och måla. Och sen var det till att få upp alla sängar i dom nya rummen så vi kunde sova sen på natten och så blev det ju en del flytt av möbler  och inkopplingar och så där. Vi är långt ifrån klara så resten får vi fixa idag. Men ja…när det väl blir klart så blir det bra  Just nu är det bara kaos…en del utav Stellas möbler står i vårt rum, en del av Eliotts möbler i Stellas rum och det är kablar och lampor och stök överallt på ovanvåningen…haha.

Nåja….lite kaffe nu och snart får jag väcka resten utav familjen så vi kan komma igång här hemma. Ha en bra dag!!

Målning på  i vårt nya sovrum

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.