Tisdag

Kl 19.40

Imorse när mitt alarm ringde gick jag upp i vanlig ordning…ner och satte på kaffet…väntade på kaffet…satte mig i soffan och drack kaffet…tittade på klockan och den var….FYRA på morgonen. Alltså va?? Hade jag öppning på jobb idag? Ehhh, nej!!! Det visade sig att jag hade satt på fel larm. Det var bara till att krypa ner igen och sova vidare.Haha…så kan det gå när man är trött 

På jobb startade det med möte och efter det så hade vi planering. Sen fick vi även leverans utav material till jobb idag. Fick  bland annat våra stooora LEGO klossar som vi hade beställt….YHEA…man blev ju som barn på nytt Fixade med det och sen hade jag stängning.

LEGO klossar …så himla kul

Efter jobb åkte jag och handlade, hem och diskade, fixade käk till oss, diskade igen och sen duschade. På tisdagar framför allt så önskar jag att dygnet hade lite fler timmar än 24!!

Kvällen nu blir bara chill…orkar  liksom inte så mycket mer. Blir serie och sen sängen. Har öppning på jobb imorgon igen. Och efter jobb ska jag bara hem och göra ingenting. Jo…OM tvättmaskinen kommer så ska jag tvätta. Ja…exakt…ännu INGEN tvättmaskin för vi skulle få vänta i ytterligare 5 dagar  Blir man arg eller arg? Ni kan ju tänka er vårt tvättberg nu…el giganto kan jag informera er om.

Vi bytte ju rum allihop i helgen. Det blev såååå bra…bilder kommer ni att få se…när jag har fotat 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.