Influensa

Kl 13.10

Hoppsan sa…bloggen har fått stå still ett tag. Tiden har inte funnits efter jobb och sen har, och är, Eliott super sjuk i den här vidriga influensan. Han har haft löjligt hög feber och en helt sjuk hosta i flera dagar och inte orkat någonting och inte ätit någonting. Idag , eller nu, har han inte skyhög feber och jag hoppas att det går mott rätt håll nu. Det är synd om honom att må så här  Det är i sådana här läge man önskar att man kan ta det ifrån dom!! Han har fått välja middag idag så jag hoppas innerligt att han kan få i sig något. Hans kropp behöver mat…han har liksom inte så mycket att ta av så han behöver ju inte tappa mer vikt.

Jaja…får hoppas på att jag kan uppdatera bättre när sjukdomarna försvinner, man har liksom inte riktigt energi till det då.

Trött på dessa resultat

Bara en bild i högen…har inte direkt fotat mycket…haha

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.