Bad morning

Kl 11.40

Min fina påg

Go morron…eller vad man nu ska säga. Bad morning, ja visst!! Eliott var tvär så fort han slog upp sina blå och sen har Stella, aka FRÖKEN DIVA, tagit över och fortsatt på den nivån ganska länge. Herregud…mitt huvud nu alltså :-S . Nu är dom i alla fall på klädda och har begett sig ut för att leka. Jag har inte ens hunnit ur morgon rocken ännu så jag ska bädda, diska och sen få på mig kläder hade jag tänkt.

Får se vad dagen erbjuder lite senare. Får hoppas att barnen håller sig vid gott humör efter denna morgonen. Ser gärna att resten utav dagen INTE blir samma…haha. Det är fint väder ute….eller ja…solen lyser men det är ju kallt attans. Kanske tar och beger oss för att leka någonstans.

Nej mina vänner….nu ska jag lyfta på den berömda bakdelen och få lite ordning här och på mig själv :wink:

2 Responses to “Bad morning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.