Är det över nu?

Kl 08.50

Sist jag bloggade så skrev jag att Eliott var på bättringsvägen. Tji fick jag och han fick hög feber igen och den natten var från helvetet med noll sömn. Jag har aldrig varit med om ett sådant elakt influensa virus innan. Men igår var han äntligen helt feberfri och han hittade tillbaka till sitt vanliga jag sakta men säkert…så himla skönt  Nu vill jag inte vara med om detta något mer….hoppas att ingen utav oss andra i familjen drabbas.

I alla fall…lördag idag och vi får se vad som sker. Blir nog en liten tur till VälaStella vill ha en ny väska till skolan. Tydligen ska man inte ha en sådan där ”vanlig” skolväska som tex en Adidas ryggsäck eller så. Nej, nu ska det vara en sådan där ”vuxenväska” som ska hänga på armen och helst ska den vara ljust, ljust rosa. Enligt Stella så har ju aaaaaallllllaaaa en sådan i skolan  Min lilla tjej är helt plötsligt så stor och det är bara kläder, skor och väskor som gäller…typ.

Usch…behöver verkligen göra nya naglar då mina nu är fult skavda och har växt. Får kolla om det finns tid idag eller imorgon.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.