Väla shopping

Kl 18.30

Ok…en liten tur till Väla idag blev stället en stor tur…haha….ja, så kan det gå. Jag, mannen och dottern gick dit vid 11 tiden. Strosade runt och shoppade en väska till Stella som hon blev nöjd med. Vi fikade så klart på Espresso House efter det, mysigt värre  Sen vandrade vi runt i lite olika butiker och senare kom Eliott också dit. Jag köpte på mig en ny väska jag också och ett nytt brädspel. Denna gången blev det Den försvunna diamanten. Kul med brädspel ju så det är bara till att samla på. Stella fick en tröja och ett nytt Sims Bundle Pack spel och Eliott fick två nya spel. Nej, mannen gick inte lottlös…det blev en ny Hue Iris lampa och ett Fibaro öga [rörelse sensor bla] rikare. Well…det är i och för sig till oss båda men ändå  Det blev ”latmansmat” på Max idag och sen var vi hemma vid strax efter 16. En mysig dag helt enkelt….och japp, ordnade även en nageltid tills imorgon.

Bästa fikan på Espresso House

Min nya, snygga väska och ett nytt brädspel

Det är banne mig motion att gå på Väla

Nu har vi landat lite här hemma….barnen har flytt upp på sina rum och spelar sina nya spel. Ska duscha och invänta Mello. Det är mög att titta på egentligen men nog kollar man ändå….haha.

Ohh…måste kolla lite nagelinspiration på nätet också. Jag vet inte ens vilken färg/er jag vill ha imorgon.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.