Blue

Kl 18.45

Japp…så var äntligen naglarna gjorda och det blev i blått denna gången och jag ändrade även formen. Blev sjukt nöjd som alltid när jag gör dom hos Kelly´s Nails.

Nya och fina naglar

Sen har dagen bara gått undan. Jag och mannen spelade Den försvunna Diamanten innan. Köpte ju det spelet på Väla så det fick invigas idag. Mannen vann 3 rundor och jag 1 runda. Barnen var lite tråkiga och ville inte vara med  Men vi hade i alla fall kul så tummen upp för det.

Den försvunna diamanten

Fuskade med middagslagning idag igen så det blev pizza från pizzerian. Gott värre…tyvärr. Måste, måste, måste sluta äta typ…skräp. Skärpning Suzie Q!!! Måndag imorgon…då kör vi nyttigt  Har köpt hem lite nyttigheter som jag får hålla mig till istället för godis och annat onödigt som är onyttigt. Japp!!!

Nu är det snart duschen som gäller och sen hålls det kväll i detta hemmet. Tidig uppgång imorgon…jobb och skola som gäller så allt vad gäller sjukdomar får hålla sig väck.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.