Monday and workday

Kl 18.20

Då har måndagen snart passerat och första arbetsdagen för veckan är avklarad. Alltså…vi hade 7 stycken barn idag…utav 20!! Galet lite!!! Eftersom det härjar magsjuka så är en del sjuka och en del är lediga just för att dom inte vill bli smittade. Vi begav oss i alla fall iväg på en kall men härlig promenad genom stan med dom få barn som vi hade 

På eftermiddagen hade jag min planeringstid så det blev så klart en kaffe från EH.

När jag kom hem så blev det en 45 minuters vila på soffan….sååå trött. En liten powernap kanske gör så att jag inte somnar typ 20 ikväll….kan ju hoppas…haha. Här även fått i mig en tallrik gröt, satt fint det. Nu ska jag snart bege mig in i duschen och sen blir det kväll här lite senare. Håller alla tummar och tår för att Stella inte är på G att få samma influensa virus som Eliott hade…hennes röst låter konstigt…så där som när man ska bli förkyld. Och hon har hostat mycket i skolan idag säger hon. Well…ber till han där uppe att det inte blir något!!

Hoppas att ni har haft en bra dag?

Havre/Quinoa gröt med bär och chaifrö…gottigt värre!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.