Veckan

Kl 19.30

Då var det äntligen FREDAG och jobb veckan är över. Det är ännu lite magsjuka som härjar runt på jobb och min mage har väl inte varit riktigt ok sedan igår kväll. Håller ju tummarna för att jag inte blir magsjuk nu i helgen och att magen bara är lite bråkig just nu.

Igår hade vi personalmöte på jobb så det blev en lång dag, var hemma vid strax innan 20…men helt ok ändå. Somnade fort sen här i soffan när jag och mannen kollade på serie…haha 

Visar lite random bilder som jag har tagit under veckan:

I tisdags fick jag ett ryck då jag tyckte att jag skulle cykla till jobb. Det är ganska långt så det är en rejäl runda. Dock var det 8 minusgrader ute och blåste så det var svinkallt utan att överdriva. Ja kände på riktigt inte mina tår när jag väl kom fram. Hemvägen vill jag knappt tala om…jag ville slänga cyklen och lägga mig ner och skrika….typ. Men men…hem kom jag ju….igenomfrusen 

Men jag fick ju som sagt bra motion med 2 sådana här rundor på cykel

Dagen efter vart det ännu kallare och nej…jag cyklade INTE…haha. Så jäkla kallt så det gjorde ont i ansiktet när man var ute…brrr. Jag är ingen vinter människa och kommer aldrig till att bli iheller.

Har spelat spel med kidzen på jobb…dock tyckte dom det var roligare att släppa tärningarna på golvet

Utsikten under en lunchrast…japp….kallt även här.

Men som sagt…nu är det fredag och helg och nu inväntar vi Talang som börjar snart och sen blir det att fortsätta titta på våra serier. Hoppas att man orkar hålla sig vaken någorlunda länge ikväll. Önskar er en trevlig helg

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.