Jagad utav hajar och svampjakt

Kl 19.25

Vid 16.30 tiden här hemma så hade vi lite tråkigt så vi begav oss ut för att leka lite, jag och barnen. Vi gick till skolgården, på lite andra ställen, ner till Hålan och sen avslutade vi på vår gård. Vi har blivit jagade utav hajar och fick se till att vi inte nuddade fötterna i havet :wink: . Barnen har lekt trädgårds nissar och rensat och haft sig och sen blev det lite svampjakt på det. Inte för att vi letade efter svampar man kan äta för jag har noll koll utan mest för att kolla hur dom såg ut och så. Hittade en del olika och bland annat en stoooor flugsvamp. Den vet jag i alla fall att den INTE är ätbar…haha :smile: .

Två timmar blev det ute och sen mörknade det på. Barnen har duschat och ätit kvällsmat och nu sover Stella bella och Eliott sitter och tittar på barn tv ett tag till. Jag ska se om jag kanske slänger in min nya design här nu….vill inte lägga in den förräns jag får med signaturen men det behöver jag mannens hjälp med :wink:

Här kommer i alla fall en bild bomb från nu när vi var ute:

8 Responses to “Jagad utav hajar och svampjakt”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.