Orkar inte!!!

Kl 17.30

Alltså….jag tror [men hoppas INTE] att jag är på G att bli sjuk!!! Hade kli:ig hals igår och magen har varit lite i olag [ inte idag dock]. Imorse vaknade jag och kände mig inte riktigt hundra om man säger så. Har haft mellan 37.5-37.7 i temp idag. Vanligtvis ligger jag på 36.6. Efter en vila så hade jag plötsligt 38.2 och nu ligger jag på 37.7 igen. Inte feber men det lär väl bli  Kroppen gör ont och jag bara känner bläää!! Vill ju  verkligen inte åka på influensan som Eliott hade. Nåå…vi får se vad det blir utav det…inget hoppas jag.

Så i och med detta så har det inte hänt så mycket. Har blivit till att ta det lugnt och sen ikväll får vi väl se på Andra chansen. Inet kul men man kollar ju ändå liksom.

By the way…jag har världens bästa sambo. Jag hade tittat på vilka böcker jag ville ha för en tid sedan och häromdagen överraskade han mig med att ha köpt dom till mig. Hur gulligt då? 

Nåå…ville bara in och uppdatera lite snabbt…ska snart orka mig in i duschen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.