Friskförklarad?

Kl 13.30

Sist som jag bloggade så skrev jag att jag nog var G att bli sjuk. Jo men tjena…det kan man väl säga att jag blev. En vecka efter att Eliott hade haft sin hemska influensa så fick jag den. Minns faktiskt inte sist som jag var sååå dålig. Alltså…det var en hemsk vecka. Närmre 40 graders feber, noll aptit på något, frossa from hell på natten, ögon och näsa som rann som värsta Niagara fallet. Nu är jag återställd…typ. Ska bara hitta min aptit…den är inte 100% tillbaka och kroppens ork ska också återkomma till 100%…annars är jag frisk. Säger det igen…nu får det räcka med sjukdomar i detta huset för jag orkar inte med det något mer!!!

I helgen var jag och mannen i alla fall på Väla och jag fick en välbehövlig fika på Espresso House, det satt fint det  Strosade runt lite där och igår på kvällen så kollade vi på Mello. Höll så klart på Mendez och blev sååå  besviken när Benjamin vann…alltså…va??? Låten var inte ens bra någonstans. Näää….stort blää på den.

Idag är en sådan där lugn hemma dag. Bloggar lite, läser lite och kollar på tv lite. Imorgon är det dags för jobb och skola igen. Eller ja….barnen har varit i skolan hela veckan medans jag har legat i soffan/sängen och varit sjuk.

Snart [äntligen] klar med Hemmet

Frappino från Espresso House

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.