Hello there!!

Kl 15.30

 

Ojojoj…det var väldigt längesedan som det bloggades men tänkte ta tag i det nu. Som ni vet så är ju Fotbolls VM igång och ja….jag blir en nörd och en huligan…haha. Just nu inväntar jag matchen mellan Tyskland och Mexico och no suprise…..jag håller givetvis på Tyskland idag. På lördag blir det tufft…då spelar Sverige och Tyskland så det är ju Sverige jag håller på då även om jag tror att Tyskland vinner [ Tyskland kommer till att behålla sin VM titel ].

Barnen har sommarlov och jag och mannen har 2 veckor kvar till semester [nedräkning pågår ]…ska bli såååååå skönt så. Hoppas att vi får tillbaka den här 30 gradiga värmen som vi hade under maj månad. Det var ju verkligen helt underbart 

Bara ett sådant där snabbt inlägg nu för att berätta att jag tänkte göra en liten come back i bloggen….har lite att fixa med innan matchen.

Vi hörs snart igen så vet ni det.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.