Monday

Kl 18.00

Då var det måndag och ny vecka. Bara denna veckan och nästa kvar innan det vankas semester för både mig och mannen. Ska bli så skönt att få njuta semester. Hoppas innerligt att den ljuvliga sommarvärmen kommer tillbaka. Just nu så är det sådant typiskt svenskt sommarväder…18-20 grader, sol, molnigt och liiiiite regn ibland [ faktiskt lite för sällan, det kan väl regna på nätterna?]

I alla fall…gick bra på jobb idag, sjukt lugnt. Har en del barn med vattkoppor så fattas en del. Efter cyklade jag som en dåre hem för att inte missa fotbollen och ja….Sverige vann ju även om jag tyckte att det var lite målfattigt  Just nu är det Beligen och Panama…har det på men bloggar under tiden. Beligen vinner?

Annars då? Jo, det rullar på. Stella har för ett tag sedan börjat rida. Är sommaruppehåll just nu men hon tycker det är jättekul och har hängt i stallet hur mycket som helst. En riktig häst tjej har det blivit utav den donnan  Själv är jag livrädd för hästar…haha.

Eliott fyller år nu på lördag…alltså han fyller TOLV!!! Jisses…..vår stora kille liksom. Han har hittat tillbaka lite till sitt kickande annars är det X-box och dator som gäller för den herren 

Nåja….avslutar med två bilder från idag. Efter fotbollen blir det en härlig dusch och sen ska jag hålla kväll med min pusselbit. Vi firade minsann 14 år tillsammans nu i maj 

Strax efter denna bilden så blev det 1-0 till Sverige 

Och så jag då

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.