Firat midsommar

Kl 17.50

Japp…det är inte midsommar idag men på jobb firades det idag. Jag öppnade och var på jobb vid 06 tiden, min ena kollega Sara kom vid 07 så strax efter 07 begav vi oss ut på blomjakt och plockade sen fram stången som skulle kläs. Blev kanonbra till slut trots att vi inte hittade foten till stången..haha  Senare blev det dans och sång med barnen och sen när vi åt mat så blev det långbord….härligt och mysigt.

När jag kom hem så var fotbollen i full gång så la mig i soffan för att kolla men jag var så trött så jag måste ha somnat på studs. Vakade nu vid 17, lagom tills den andra matchen startade. Håller på Uruguay i denna matchen och just nu har dom ledningen med 1-0. Men väntar i och för sig mer på SpanienIran matchen som visas ikväll.

Mannen är inte hemma då han är iväg och bowlar och lite så där med jobb idag. Får se när han väntas hem…inte allt för sent hoppas jag.

Förresten…har inte nämnt det här i bloggen men projekt tappa vikt är igång [ både för mig och mannen ]. På snart 3 veckor så har jag inte ätit godis, chips, kakor,  och allt annat onyttigt. Utesluter även ris, pasta och potatis då det går, juice dricker jag inte iheller. Cyklar 1½ mil på vardagar och försöker ta Power Walks mellan varven. Well…..har tappat snart 5 kg så det är ju bra. Har ju försökt en del gånger förut men det har ju bara hållt någon dag. Men nu känns det som att ja…det går ju faktiskt. Äter MYCKET frukt och grönsaker och ser till att dricka mycket vatten  Känns bra!!

Nåväl….nu börjar matchen här snart igen så vi hörs.

Ett bord fyllt med blommor till midsommarstången på jobb

Längtar lite [ mycket ] efter det här…poolmys, go dricka, sommarvärme….SEMESTER

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.