Midsommarmorgon

Kl 07.30

Ok…jag är ledig och jag vaknar som vanligt tidigt. Men det har regnat en del ute och just nu åskar det. Skönt med en riklig mängd regn i alla fall. Dock så är det ju typiskt svenskt midsommarväder. Har inte regnat rejält på evigheter men idag på midsommar så gör det ju det….haha. Nåväl…vi ska bara ha det mysigt hemma och en del inför Eliotts födelsedag imorgon ska fixas.

Resten utav familjen sover så klart och jag tänkte bege mig till Coop här nu när dom öppnar. Eliott vill så klart att jag bakar en tårta tills hans födelsedag så får se vad jag hittar på. Valmöjligheterna är inte lika  breda då han varken vill ha frukt eller bär på sin tårta. Tänker mig då kanske en choklad variant? Hmmm….får se. Jag är ju inte världsbäst på det här med tårtor men förra året så lyckades jag i alla fall få till inte mindre än 3 stycken tårtor 

Aja….får väl fixa till mig och bege mig snart men vi hörs säkert senare under dagen.

Våran häst tjej 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.