Happy Birthday

Kl 07.40

Idag är det en stor dag minsann. Idag fyller vår älskade son TOLV år….tänk att han blir tonåring nästa gång han fyller år, helt galet. HIPP HIPP HURRA till dig idag älskade ELIOTT  Idag firar vi med vår lilla familj här hemma. Vi ska grilla har Eliott bestämt och bara mysa, öppna paket [ några paket till väntas komma i början på nästa vecka som han  själv har varit med och beställt ]äta tårta [ som jag gav mig på att göra igår ] och ha det bra. Nästa helg firar vi med släkten.

Sen är det ju Sverige som spelar ikväll…mot Tyskland. Som man har väntat på den matchen. Jag håller givetvis på Sverige men aaaa….kan bli tufft. Men å andra sidan sett så har ju dom ”stora” lagen” i VM inte gjort superduper bra ifrån sig så allt kan hända. Anyway….blir grymt spännande 

Midsommarafton igår var lugn och mysig på hemmaplan. Vi mös, åt gott och bara var. Så himla skönt faktiskt. I och med att vi firar Eliott idag och sen imorgon ska vi iväg och fira hans kusin som fyller år så var det skönt att hålla sig på hemmaplan.

Jaja….nu ska jag ha lite kaffe och sen får man se när övriga familjen vaknar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.