Lååång dag

Kl 20.00

Hujeda mig vilken lång dag det har varit. Har haft stängning på jobb och nu på kvällen så hade vi informations möte med alla föräldrar till dom nya barnen som börjar till hösten. Har precis landat i soffan efter att ha fixat mat till barnen, diskat och duschat. Lagom till fotbollen då alltså  Hoppas på att mannen dyker upp snart också då han är i Malmö.

Imorgon öppnar jag på jobb och då ska Stella följa med och sen efter det har jag bara 2 dagar kvar och sen är det äntligen en välbehövlig SEMESTER 

I alla fall…nu ska ja kolla på matchen mellan Island och Kroatien och bara vara…är totalt slut känner jag nu när jag väl satte mig ner…haha.

Fick en fin sommarpresent utav cheferna igår…ett fint halsband med fin text

En fin bild jag tog nu när jag cyklade hem från jobb

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.