Pink and withe

Kl 09.55

Go morron go morron. Hua vad kallt det var ute idag….noll grader liksom och en massa frost på gräset :-S .  Vintern närmar sig verkligen med stormsteg!

Som ni ser så är det nytt och fräscht här inne. Eller ja….headern är den samma för den är jag nöjd med och vill inte byta än. Men det andra är ändrat. Vad tycker ni? Bättre eller sämre? Själv tycker jag att det är ljusare och fräschare. Ser ni något som ser galet ut så hojta gärna till.

Barnen är på dagis idag och dom ska ha utedag. Tur att dom är varm klädda. Dom skulle visst åka till Vallåkra idag så dom lär nog ha en massa skoj :smile: . Jag ska snart se till att packa ner lite till här. Dock finns inte orken riktigt men det kommer väl. Är segare än tuggumi idag känner jag. Får nog allt ha mig en till kopp kaffe och se om det hjälper en på traven :wink:

Hoppas att ni får en bra dag!

Tokiga bad barn…haha

4 Responses to “Pink and withe”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.