Hot Hot Hot

Kl 10.40

Alltså….igår måste det ha varit värmerekord…eller? Vi hade 35 grader i skuggan i våran trädgård  Dagen spenderades i poolen….och inte ens där var det kallt…haha. Men skönt i alla fall att ligga där och guppa runt på en madrass. På kvällen sen så var det näst intill olidligt att sitta här inne. Satt med kylklampar för att få svalka. 30 grader inomhus är inte så där himla skönt. Idag har det regnat….liiiite…och det småmullrar lite då och då. Jag vill att det ska släppa loss rejält med åska så luften blir klarare…det är äckligt kvavt. Men jag klagar absolut inte på detta sommarvädret…förutom att man inte får grilla. Jag är enormt sugen på grillad mat…som man får grilla på sin grill…i trädgården. Har dock förstått att förbudet ska vara augusti ut. Men men…bara att gilla läget.

Idag ser det dock inte ut som att det blir soligt och det är för varmt och kvavt för att orka göra något…blir kanske att läsa lite…kanske spela lite…får se. Vad ska ni hitta på idag?

Härligt i poolen

My other half 

Vad då varmt?

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.