En härlig eftermiddag

Kl 08.45

Igår på eftermiddagen efter regn [ dock kunde det vräkt på mer tycker jag ] och åska så kom solen fram och vädret blev så där härligt och varmt. Robin och barnens kusin Wille kom hit och umgicks. Det badades, busades och Eliott och Wille körde Go cart som Wille tyckte var superkul  Medans ungarna roade sig så satt vi vuxna och pratade och det blev något glas rosé och öl och senare så beställde vi mat från Online pizza…sååå gott. Måste erkänna att jag är lite lat på matlagningsfronten men jag orkar inte stå och laga mat i denna värmen. Men det blir väl bättre på den fonten nästa vecka…..då semestern är slut och man ska återgå till jobb  Men nej….inte tänka på det nu, har fortfarande semester!!

Wille och Stella

Wille och Eliott

Mannen min, Wille och Robin

Maaaat

Just nu sover resten utav familjen. Eliott och Stella beslöt sig för att sova i samma rum igår så luftmadrassen åkte in i Eliotts rum. Dom skulle spela och umgås tillsammans igår och då det inte sker allt för ofta så fick det  bli så. Har dock ingen aning om när dom kom till sängs. Senare under dagen så ska mannen och Robin spela tennis…får se om jag följer med eller inte.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.