Slut på semestern

Kl 13.00

Åhhh….tala om ångest idag. Sista dagen utav en 5 veckors semester!!! Har varit en helt fantastisk semester [ välb ehövlig framför allt ] och vädret har verkligen levererat. Men imorgon är det dags att återgå till jobb och alla barn. Fattas dock en kollega som har slutat så känns lite si så där  Eliott och Stella har lyxen att vara lediga i 1 vecka till innan dom börjar i skolan. Nu är det klass 5 och 6 som gäller…helt galet.

Idag har jag mest fixat lite med en massa tvätt och så…gäller att komma in i rutiner igen och tvättandet har man väl inte gjort så där mycket utav. Sen ska man komma i säng i tid ikväll…..lycka till med det…haha. Lär väl vara hur trött som helst imorgon då alarmet ringer tiiiiidigt.

Jaja….dagen idag blir lugn i alla fall.

Bild från när mannen spelade Forza Horizon 3 häromdagen. BÄSTA bilspelet i världen. Forza Horizon 4 utkommer i oktober, det ser vi fram emot.

Me in the pool

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.