Första arbetsveckan avklarad

Kl 08.50

Då var det lördag och första arbetsveckan är avklarad. Nästa vecka kommer all personal och alla barn tillbaka och på måndag kör vi inskolningar. Skönt att mjukstarta lite denna veckan som har varit innan det blir intensivt. Igår tex så var det bara 7 barn. Mysig och härlig dag faktiskt. Var dock hemma sent eftersom jag stängde på jobb igår.

Stella har varit uppe med tuppen idag och har redan begett sig iväg till ridhuset. Idag är det första ridlektionen efter sommaruppehållet och hon har längtat som en tok. Igår och i förrgår spenderade hon sina dagar där så henne har man inte sett så mycket av…hästtjej nummer ett Cyklar nog dit sen när hennes ridlektion börjar för att se hur det går för henne.

Bild från förra terminen

Annars vet jag inte vad som sker idag. Blir nog en relativt lugn dag på hemmafronten. Barnen har studiedag på måndag och sen på tisdag är det dags för skolan igen. Man kan väl inte direkt påstå att dom längtar…haha.

Men vi hörs kanske senare….ska snart göra mig iordning och dra iväg till ridhuset jag med. Ha en fin dag!!!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.