Tidig lördags morgon…

Kl 07.50

Go morron…tiiiidiga morgon. Var riktigt trött då Stella traskade in till mig i morse och sa vad hon brukar säga: ”Mamma….det är mooooorgon”. Det känndes som om det var mitt i natten men klockan var ändå strax innan 07. Försökte få henne att sova en stund till hos mig men Eliott vaknade också så det var bara till att gå upp innan det blev syskon fight i sängen :wink: . Nu leks det för fullt på deras rum. Eliott leker med Transformers och Stella sitter och klär på alla sina dockor.

Igår på eftermiddagen så var vi ute och lekte. Var på ”nya” skolan/dagiset här brevid. Dom har ju byggt ett nytt dagis på skolområdet och igår öppnandes det upp så barnen (och alla andra barn) ville leka där. Klart…spännande med nytt ju :smile: . Var väl ute i 2 timmar tror jag och sen blev det dax för att gå hem och äta middag. Man var ju hungrig som en varg ungefär.

På kvällen sen då barnen hade somnat så såg jag och mannen på film. Såg på filmen Arena med Samuel L Jackson bla. Trodde att den skulle vara bra då det var Samuel som var med och han brukar göra bra filmer. Hmmm….se den inte. Goosh…den var himla B:ig :-S . Inget jag rekommenderar alltså!! Nej….ikväll får det istället bli lite serie time. Nya avsnitten utav Fringe och Supernatural….som är bra.

Under dagen vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. Tror att man får bege sig ut i alla fall för även om det är kallt så ser det ut till att bli fint. Nååå…får se, får se. Önskar er i alla fall en bra dag!

Barnen uppe i Riddarborgen på skolan/dagiset

6 Responses to “Tidig lördags morgon…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.