Sunday

Kl 08.45

Då  var det söndag och helgen gick lite för fort faktiskt. Var på ridhuset igår då Stella red och det var kul att se. Det blev mycket trav igår och sen fick dom rida utomhus. Hon ser så sjukt stolt ut då hon sitter där uppe på hästryggen 

Stella och Shakira…rykta och fixa innan ridning

Utomhus ridning

Älskade unge  

Sen hela eftermiddagen och kvällen så blev det både regn, hagel, åska och blåst….nu fick gräsmattan i alla fall vatten…haha. Det var behövligt men nu vill jag ha tillbaka det fina, varma vädret. Dock ser det ut som om det ska vara kasst hela veckan…trist.

Idag måste jag till VälaEliott ska ju ha skåp nu när skolan börjar igen så han måste ha ett lås till det. Får kolla efter gummistövlar till mig också….måste ha det på jobb nu när det vankas höst och regn. Annars blir det en sådan dag då det ska tvättas och så där.

Hörs kanske senare idag!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.