Intense

Kl 18.00

Jisses vad slut jag var när jag kom hem från jobb idag. Öppnade på jobb idag så jag gick upp 04.20 och cyklade hemifrån 5.30.  Sen håller vi ju på med inskolningar så det är ganska intensivt. Börjar förresten mörkna på ute nu på morgonen och snart mot eftermiddagen  så får se hur länge jag vågar cykla. Är ju bra motion så vill ju cykla så länge som möjligt. Nåja…på lördag så blir det dags för PW igen och på vågen pekar det nedåt varje dag så tummen upp för det 

Barnen är också igång med skolan nu och trots att det var motvilligt dom gick dit igår så tycker dom ändå det är rätt skönt att vara tillbaka. Stella har haft vanliga lektioner idag och Eliott har vanliga lektioner från och med imorgon. Idag hade dom varit i Ängelholm och haft skoj hela dagen.

Well….ska snart ta mig en dusch och sen hålla kväll. Imorgon blir det ännu en intensiv inskolningsdag!

En vila på soffan efter jobb blev det idag

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.