Helgen

Kl 08.20

Igår på morgonen så var det ridning för Stella som gällde. Eftersom jag var uppe med tuppen [som vanligt] och resten utav familjen sov så följde jag med. Det var teori, ryktning och sen ridning både inne och ute. Efter ridningen så stannade Stella kvar i stallet…hennes andra hem 

Vår hästtjej…fick köpa nya ridbyxor och ridstövlar då hon växt ifrån det andra

Stella och Shakira

På eftermiddagen sen så gick jag och mannen ut på en liten PW. Blev en tur till Duvestubbe skogen här vid hos…eller ja, en bit ifrån. Blev en runda på nästan 4 km. Har ju varit ifrån våra PW rundor under semestern men nu har vi tagit tag i det igen.

Att grilla är något vi har saknat under sommaren, som alla andra säkert. Nu är det ju tillåtet igen…i alla fall på sin tomt så det var det vi gjorde igår…yeah liksom Blev mannens Beer Can Burger och lite olika grönsaker till det. Alltså…sååååå gott och efterlängtat.

Mumma De Lux

På kvällen sen så gick vi hem till Dennis och Johanna och kom sen hem 00.30. Såg serie i en timme sen innan vi la oss och sen vaknade jag klockan strax efter 7 idag. Blir knäpp på mig själv som ALDRIG kan sova länge!!!

Svärmor kommer på besök senare idag men innan dess ska jag till Väla och köpa gummistövlar, tvätta och rymma undan lite här hemma. Får hoppas på att vi även kanske hinner med en PW sen senare idag.

Önskar er en  bra dag!!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.