Captain America

Kl 07.30

Go morron söndag…ännu en kall och tidig sådan. Vi sitter här och har varit vakna ett tag, jag och barnen. Det är Bolibompa tid nu så dom sitter/ligger nerbäddade i soffan och tittar. .

Igår på kvällen så såg jag och mannen film. Vi såg på Captain America – The First Avenger. Helt ok…eller nä, den var bra. Men jag gillar sådana där typ superhjälte filmer :smile: Rekommenderas då alltså. Efter det så blev det nya avsnittet utav Fringe och sen började vi kolla på Supernatural men Eliott vaknade så han och jag gick och la oss istället. Får se det avsnittet ikväll då.

Annars igår på dagen så var vi ute och lekte. Solen sken och det var riktigt behagligt ute. Var så klart inne på skola/dagis området och lekte då barnen ville det. Var väl ute i en si så där 2 timmar och hade det mys och skoj. Sen lekte barnen här hemma och jag och mannen lirade Guitar Hero för fulla muggar…haha.

Idag ska jag tvätta  och under tiden så är vi garanterat ute och leker. Vädret ser ut till att bli fint även idag så man får ju absolut passa på, inte sant?

Vad ska ni själva hitta på idag?

5 Responses to “Captain America”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.