Onsdag och öppningsdag

Kl 18.00

Onsdag idag och det är dagen då jag har öppning på jobb. Har varit helt ok på jobb fast att man har varit trött då man var uppe tiiidigt idag. Var mörkt när jag cyklade hem ifrån imorse så det var lite läskigt Får se hur länge till det går att cykla…sen får det bli buss igen. Fast det är så himla trist…blää.

Vilade i alla fall när jag kom hem och det var behövligt. Just nu sitter jag och är lite orolig för Stella. Hon har inte hört av sig efter skolan idag men hon har varit hemma och lämnat skolväskan och tagit sina ridstövlar så antar då att hon är i stallet. Men hon svarar inte när jag ringer och tiden tickar på. Hoppas hon dyker upp inom det snaraste!!

Imorgon ska vi ha Kick Off med jobb. Vi ska till Prison Island/Laserdom och sen ska vi gå och äta efteråt. Blir nog kul 

Nåja….blev ett litet inlägg här idag i alla fall…nu ska jag försöka igen med att jaga ifatt dottern. Att hon inte förstår att man blir orolig då man inte får tag i henne eller då hon inte hör av sig.

Bjuder på en bild på mig själv då jag chillade i soffan igår kväll

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.