Prison Island

Kl 18.30

FREDAG idag…gilla på den 

Igår hade vi Kick Off med jobb. Vi samlades på Prison Island nere i stan och där delade vi upp oss i lag (avdelningsvis ) och sen körde vi järnet i alla celler. Maj Gad vad kul det var. Man blev ju som en djävul…haha. Cellerna var väldigt roliga….man fick tänka, göra om och klura en del. Vårt lag vann dock inte men kul var det och idag hade man ont i lite olika kroppsdelar…haha.

Efter det så begav vi oss allihop ner till Radisson Blue där vi åt god mat. Dock så åt jag bara maten och sen drog jag till bussen. Var inte riktigt upplagd för att stå och vänta länge på bussen sen  ( den år 1 gång i timmen liksom ) plus att jag är sjuuuukt mörkrädd då jag är ute och sen så började jag på jobb tidigt idag och ville inte komma hem sent. Men det var helt klart en sjukt rolig kväll 

Jag och Therese

Sallad med majs kyckling och Parmesan, sjukt gott. Fotade dock ingen egen bild så lånade Thereses bild 

 

Fredag som sagt idag och det gick bra på jobb. Skönt att sluta tidigt en fredag så vilade lite när jag kom hem. Stella har varit i stallet och Eliott har haft sin kompis här. Nu ska jag snart in i duschen och sen blir det till att hålla kväll.

Fick fiiina rosor utav älskade mannen idag när han kom hem från jobb….love you to the moon and back and always 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.