Sunday

Kl 10.10

Då var det söndag och jag vaknade strax innan 06…va f*n liksom? Men somnade om efter ett tag och gick upp 7.30 istället. Jag är inte gjord för att sova länge helt enkelt  Mannen har i alla fall nyss vaknat [ ehh, jag väckte honom rättare sagt ] men barnen sover ännu. Ska snart väcka dom också annars sover dom bort hela dagen.

Idag blir det till att få undan all tvätt. Där är så mycket tvätt så jag vet inte vad. Det ska diskas, det ska handlas också…helst lagas mat också. Tycker det är så svårt att komma på maträtter så får se vad det blir idag. Under veckan som har varit så hade Eliott önskat att äta från Max under helgen så det blev det igår. Det var faktiskt gott 

Dags för en ny jobb vecka imorgon…den blir lite så där extra lång för på kvällen imorgon har vi personalmöte och sen på onsdag kväll så har vi föräldramöte. Hoppas dock på att veckan går fort ändå. Typiskt att det ligger på båda mina tidiga dagar 

Nåja….jag måste faktiskt sätta fart här annars lär jag aldrig bli färdig idag. Vill kanske  hinna färga håret också….mörkbrunt kanske det blir? Vi får se 

Älskade sonen som aldrig syns i bloggen [ hans val och det respekterar jag ] men denna bilden ligger redan godkänt ute på instagram så den får vara med här.

Mat från Max igår…lökringar är ett måste…sååå gott

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.