Jobbeli jobb

Kl 18.20

Jahapp…då var det redan onsdag och snart är jobb veckan slut och det blir helg. Den kommer till att vara efterlängtad för det har och är en intensiv vecka. I måndags slutade ja 15 men skulle tillbaka till jobb igen kl 17 eftersom vi hade personalmöte…tjoff så var den dagen borta. I tisdags stängde jag och var hemma sent…tjoff så var den dagen borta. Idag hade jag öppning och kom hem tidigt, vilade och har fått andas lite. Tack för det  Imorgon jobbar till klockan 17 och sen 17.30 så har vi föräldramöte på jobb…tjoff så är den dagen borta. Och på fredag jobbar jag till 17 och kommer även då till att komma hem sent eftersom det ska vara storm då och jag får åka buss istället för att cykla. Tala om att jag längtar efter helgen!!

Nu ska jag i alla fall diska undan middags disken och sen ska jag duscha. Ska bli skönt att hålla kväll faktiskt. Hoppas att ni har det bra. Sorry för helt ointressant inlägg men jag har i princip bara jobbat så ibland blir det så 

Det fanns en söt Ekorre i trädet på gården när vi var ute och lekte med barnen. Passande då jag jobbar på avdelningen Ekorren

Det var mörkt då jag cyklade till jobb tiiidigt imorse….läskigt enligt mig som är mörkrädd

På promenaden med barnen på jobb idag så samlade vi in lite naturmaterial till kommande höstpyssel

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.