Efterläntad helg

Kl 13.30

Då var det helg och denna helgen har varit såååå efterlängtad. Det har varit en väldigt intensiv jobb vecka med låååånga dagar och några kvällar.Mina tidiga dagar på jobb är måndagar  [kl 7-15] och onsdagar [kl 6.15-14] men dessa dagar hade vi personalmöte och föräldramöte och sen dom andra dagarna har jag haft stängning och kl 17 dagar. Phew….känns som om det är allt  [jobbat] som man har gjort. Så nu i helgen har man fått ta tag i allt det andra på hemmaplan som inte hunnits med 

Nåväl…var och handlade innan och såg att dom äntligen sålde oboy igen. Gissar på att Stella kommer till att bli överlycklig då hon har varit utan det i typ 3 veckors tid…haha 

Resten utav dagen blir lugn gissar jag på. Var i stallet med Stella imorse då hon hade ridning idag. Idag blev det till att trava över en del hinder. Såg kul ut även om jag själv aldrig skulle våga sätta mig på en häst Sen har jag börjat på mega tvättberget och diskat undan disken from hell. Till middag sen idag så blir det Hasselbacks potatis, mina goda biffar, gräddsås och stekt lök. Mmmmm…längtar tills vi ska äta…sååå gott.

Stella är kvar i stallet så får se när hon behagar komma hem idag.

Stella och Gloria…nästa vecka får hon ha en annan häst…tycker att hon är för stor för Gloria

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.