Sunday

Kl 13.50

Hej på er…då var det söndag…hoppas att ni har en mysig sådan?

Igår när Stella kom hem från stallet så hade hon ingen mobil med sig. Hon hade blivit av med den i stallet och dom flesta där hade hjälp till att leta. När hon kom hem så cyklade vi dit båda två för att hjälpas åt att leta…utan resultat. Var inne i varenda hästbox och i övriga delar utav stallet men nej

På kvällen la jag in ett meddelande på Ödåkra ridskolas sida på Facebook ifall om någon kanske hittar den att dom kunde höra av sig. Det var ju antingen att hon tappat bort den eller att någon hade stulit den och det skadade inte att skriva där för imorse var det någon som meddelat att den var hittad…i en utav storhästarnas box. Stella blev glad och jag blev glad så vi cyklade dit för att hämta den. Glädjen hos Stella blev inte långvarig då hon såg sin mobil…eller jag kanske ska skriva före detta mobil?? Kolla hur den ser ut liksom efter en natt hos en storhäst  Tur att simkortet gick att rädda i alla fall och att vi hade min gamla mobil kvar här så hon får ta den.

En totalt demolerad mobil

I alla fall…om ett tag kommer Robin och Wille på besök. Wille saknar sina kusiner den lilla sötnöten  Annars är det tvätt, disk och matlagning som gäller och sen ikväll blir det slapp i soffan inför ny arbetsvecka.

Stella med sin käppis Jackpott…allt är hästar med denna donnan

Gårdagens sjukt goda middag bestod utav mina biffar, hasselbackspotatis, gräddsås, stekt lök och svart vinbärsgele. Idag blir det spaghetti med köttfärssås.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.