Monday

Kl 18.50

Då var det måndag och en ny vecka. Det blev en relativt lugn start på jobb, vi hade inte så mycket barn idag. En del var lediga, en del sjuka och en del är fortfarande på semester. Men då passade vi på att fixa med en del annat som behövdes så det var ju bra 

Valde att ta bussen imorse istället för att cykla…vädret idag har bestått utav åska och blixtrar [ hela natten och morgonen ] hagel, regn och sol…väldigt varierande med andra ord.

När jag kom hem så vilade jag en liten runda [ sååå himla trött och hade huvudvärk ] och sen lagade jag mat. Under tiden kom Stella hem från stallet så hon fixade läxan medans maten blev klar. Nu har jag bara diska och hänga tvätt kvar innan det blir en välbehövlig dusch.

Imorgon är en ny dag…hörs kanske då.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.