10 days….

Kl 09.15

Jaha, då sitter jag här och dricker lite kaffe efter att ha lämnat barnen på dagis. Sitter och funderar i vilken ände jag ska börja i här hemma :?: . Nu är det liksom bara 10 dagar kvar :smile: . Här är så rörigt med alla kartonger osv här hemma så jag får lite smått panik….haha. Det kryper i kroppen på mig då det ser ut som det gör med flyttröra. Försöker organisera så det ändå ser ”snyggt” ut bland alla kartonger och allt. Här uppe är liksom bara små grejjer kvar att ordna så jag tänkte att jag skulle ta tag i det. Eller ja…typ. Men det ska ju också packas.  Nåväl……ska bara dricka upp mitt kaffe först.

Igår var det i alla fall en tvätt dag. Jag som först inte trodde att vi hade så mycket tvätt. Hmmm….så fel jag hade då. Blev 6 maskiner i vilket fall som. Men men, det är så det är. Ska i alla fall bli skönt att slippa denna mög tvättstugan här sen…haha.

Mmmm….sen fick jag damp på grannarna här nedanför….IGEN!! Igår kväll så borrade dom med en slagborr (tror jag, lät som det). Det är ok för det får man ju . Men dom borrade…pausade i 1 timme, borrade igen….lång paus….borrade….lång paus. Alltså…..det var kväll, här bor småbarn i trappen och jag hade ett helvete med att lägga Stella (dessutom hade dom varit hemma hela dagen och kunde faktsikt borrat då). Ungen blev ju hysteriskt rädd….inte en gång, inte två gånger utan 3 gånger. Till slut hoppade jag som en dåre i golvet och dom kom upp och knackade på. Sa att dom snart var färdiga. Mmmmm…bäst för er sa jag för jag har försökt lägga min dotter 3 gånger eftersom det är kväll…hon SKA sova (och inte ett dugg snäll i min ton). 5 minuter till sa hon…visst fine men inte en minut längre. Ohhhh….jag var tokig. Mannen satt här och skrattade  i soffan då jag skällde…haha. Ska bli jäkligt skönt att slippa dom också by the way!!

Jaja….vilket rörigt inlägg men skit samma :wink:

Fiiiina Stella bella

6 Responses to “10 days….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.