Sjuk

Kl 18.50

Mmmmm……efter att ha kännt mig lite hängig i omgångar så har det nu (tyvärr) brutit ut. Välkommen förkylning…eller INTE :-S Är helt tung i hela kroppen, har världens huvudvärk, fryser, är varm, nyser, hostar, snörvlar och har mig. Tji kul liksom. Sååå…inte mycket som har hänt här idag inte. Eliott har varit snäll och lugn under dagen medans Stella har flippat över fullständigt. Men men…tur att det bara var en utav dom som flippade över :wink: .

Imorgon så är det dax att gå med Stella till BVC…..4 års kontroll. Får se hur det går och håller tummarna för att Ingela ens får titta på henne. Hon har ju lite fobi/avskräck att bli ”checkad” utav andra sedan hennes underlivs olycka som skedde för drygt 2 år sedan. Hoppas att det har släppt.

Barnen sitter nu och kollar barn tv….sen ikväll blir det enbart lugnt kan jag säga.

6 Responses to “Sjuk”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.