BVC – 4 års kontroll

Kl 12.50

Mmmm…..då var BVC besöket över för denna gången och nu har denna mamman huvudvärk DE LUX kan jag säga :-S . Stella har varit med på noterna ett tag nu att det var BVC som gällde idag och vi har gått igenom vad hon skulle göra där. Men väl där och när hon såg att Ingela kom så blev det kaos. Holy shit säger jag!! Stella skrek och rymde och blev tokilsk och skulle verkligen inte in där. Efter lite trixande så gick hon in men stack sen igen. Nytt försök och efter mycket om och men så gjorde hon liiite utav det hon skulle göra. Hon kastade med boll, gick balans gång, vägde sig, mätte sig, klippte och ritade. Myyyyycket övertalande och trixande och Eliott fick göra allt först. En hel del ”Jag ska inte, jag vill inte”!! Syntestet tog for ever för även där var det tvärstopp men till slut så fick vi ihop det något så när. Kolla hörslen skulle hon absolut inte göra och hur mycket man än mutade, övertalade osv så skulle hon inte. Sååå….vi måste dit på måndag igen. Det ser jag verkligen INTE fram emot. Jag vet att hon är rädd osv sedan sin olycka men jag vet inte hur jag ska hantera henne vid sådana här grejjer. Hon måste ju till BVC, tandläkaren och doktorer ibland och varje gång blir hon lika hysterisk, och inte lite iheller. Jag försöker med alla medel förbereda henne osv men det blir ändå kaos då det är dax. Jaja….det är är över för idag och det tackar jag för :-S .

Sen Eliott hade tid dit i november för att mäta och väga sig och få vaccination men eftersom han fick mäta och väga sig idag så kunde det vara lika bra att vaccinera han också. Så att det också var avklarat för att inte behöva komma dit i november. Ingen övertalning fungerade på Eliott och han var skogs tokig och rädd. Fick till slut hålla honom med våld när hon vaccinerade honom. Usch usch….kännde mig som världens taskigaste mamma på allvar och Eliott var grymt besviken på mig. Men…det hade blivit samma sak i november i vilket fall som men usch…nej, inget kul. Efteråt så förklarade han att han var arg på mig för att jag tvingade honom (fullt förståeligt) men han var ändå glad över att ha det gjort.

Nåväl……2 huvudvärks tabletter på detta nu och lite kaffe sen är det bara till att packa vidare här.

 

One Response to “BVC – 4 års kontroll”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.