Instagram
Arkiv

Andra advent

Kl 11.15

Well well…long time ago men nu tänkte jag faktiskt blogga ett litet inlägg. Tiden rusar iväg och snart är det jul. Alltså…tiden går så himla fort eller är det bara jag som tycker det?

Idag ska vi till Ödåkra ridskola då det är Lucia show där idag. Stella är sjukt nervös men det kommer till att gå bra. Kommer till att bli jättefint med ett luciatåg med hästarna…ser fram emot det  Det är lite julfika, lotteri, lucia uppvisning och annat som sker där idag. För övrigt så har Stella blivit sjukt duktig med ridningen…är himla kul att se henne uppe på hästen. Nästa termin så ska dom börja gallopera och det längtar Stella efter som bara den. Hon håller ju tillbaka en del just nu men ja…hon älskar att rida. Kul att hon hittat något hon verkligen brinner för. Stallet har blivit hennes andra hem…haha.

Eliott är det också bra med…han är mycket inför datorer, pillar och lär sig en en hel del om än det ena och än det andra. En annan förstår ingenting. Spelar mycket gör han så klart också. Bästa är att han och Stella har slutat bråka och tjaffsa som dom alltid gjorde innan…nu kan dom ha ganska kul ihop…toppen 

Anyway…bloggar kanske upp ett lucia inlägg här senare…eller imorgon.

 

 

Leave a Reply