Instagram
Arkiv

En härlig julafton

Kl 10.20

Så då var julafton över och det blev en himla mysig dag och kväll. Vi åt gott, drack gott, ungarna härjade, tomten kom, vi spelade julklapps spelet och vi snackade en massa. Lite senare på kvällen så åkte Guitar Hero fram och dom flesta spelade.

Dock var det skönt att bara få mysa ner sig i soffan en stund innan sängen sen när alla hade gått hem. Då kom tröttheten efter ett par dagars stress…haha Idag blir det bara en sådan där hemma mysar dag…ska bara gå ut genom dörren för att kasta skräp och allt från igår…längre än så beger vi oss inte idag. Maten får bestå av rester från igår…hehe.

Barnen blev glada för sina julklappar. Eliott fick 1 par Adidas byxor, 2 Adidas tröjor, 2 par byxor, 4 t-shirts, en hoddie tröja, 1 Adidas keps, nytt headset/hörlurar till datorn, 1 mussladdshållare, ett spel till Xbox, pengar, 1 6pack med favoritdrycken Mountain Dew.

Stella fick 1 Adidas träningsset, 1 par Adidas skor, 2 par jeans, 2 tröjor, 1 hoddie tröja, ridstövlar, 2 par ridhandskar, 3 par ridstrumpor, 1 hästhuvud som är prydnad/bokstöd, pengar, 1 grimma.

Jag fick utav mannen 2 superfina vinglas från Eva Solo [ älskar dom..sååå fina], en bok och en mysig morgonrock och i julklappsspelet vann jag 2 fina ljuslyktor. Mannen fick en drönare utav mig som han förmodligen ska leka med idag  I julklappsspelet vann han en elektrisk vinöppnare och en flaska Gajol.

Nåväl…hoppas att ni alla hade en supermysig julafton…det hade i alla fall vi.

 

 

Leave a Reply