Instagram
Arkiv

Annandag jul

Kl 11.30

Igår var det en chill dag delux…väldigt mysigt med en lugn härlig dag. Barnen satt mest på sina rum och pysslade med sitt, spelade då med andra ord  Stella spelade Starstable och Eliott spelade sitt nya spel som han fick i julklapp. Vi spelade också, jag läste lite i min nya bok jag fick utav mannen, vilade och bara tog det lugnt. Sen blev det lite rester från julafton till middag. En mysig dag med andra ord.

Idag ska jag hem till Anna på lite prat och julfika…ska bli mysigt. Var längesedan som vi träffades så det ser jag fram emot Innan jobbade vi  ihop så då träffades man så klart men nu när vi jobbar på olika håll så hinns det inte riktigt med. Men men…idag så.

Nu tänkte jag dock se till att förbereda potatisgratängen som vi ska ha till middag senare idag. Hade ju potatisgratäng på julafton också men då åt man så mycket annat också så man åt ju bara lite utav den. Idag ska det njutas utav den på riktigt…haha.

Ni får ha det bra så hörs vi nog senare!!

Julblomma från familjen Kling/Nilsson och ljusstakarna som jag vann i julklappsspelet

Motiv X…denna boken började spännande direkt så det ska bli kul att läsa den

 

Leave a Reply