Instagram
Arkiv

Julfika

Kl 20.20

Jag och Stella cyklade hem till Anna och company innan på lite julfika och prat. Var ju så sjukt längesedan som vi träffades så det var kul. Och som vanligt när man är hemma hos Anna så har hon ordnat världens fika buffe´haha. Glömde dock fota…attans! I alla fall..kul att ses igen och vi måste se till att ses oftare.

Hemma sen så fortsatte jag med potatisgratängen. Hade sallad och fläskytter file´till…åhhh, det blev så gott så man åt ju tills man blev övermätt  Blev en vila på soffan efteråt. Hade och har lite huvudvärk men har trist nog en förkylning på G. Var väl i och för sig nästan väntat nu efter all jul stress. När man kopplar av sedan så brukar det säga Ka Boom och så blir man sjuk. Bara jag är frisk till nyårsafton så!

Nu ska det snart hållas kväll här. Ska duschas, spelas lite Xbox och sen blir det serie eller film. Ha en fin kväll 


StellaHeiron…imorgon är det skötarträff och då ska hon rida Grållan. Japp…hon längtar.

Blev matkoma De Lux efter denna goda middagen idag

Leave a Reply