4 åring to be….

Kl 13.50

På söndag så fyller lilla Prinsessan Stella 4 år och idag blev hon firad på dagis. Hon har fått bjuda på glass, blåsa ut ljus, blivit sjungd för och så fick hon en stor rosa ballong och en fin tavla med hennes bild i. Givetvis så flaggades det för henne också :smile:  Den där tavlan har hon väntat på ett tag och imorse innan vi gick till dagis så sa hon ”Att idag mamma så får jag min fina tavla på dagis”. Lilla gullungen min.

 

Hämtade i alla fall barnen tidigare idag….längtade ihjäl mig efter dom. Vissa dagar är så där då man bara saknar och längtar. Idag är en sådan så skönt att ha dom hemma nu. Vi har myst och pratat en massa här och nu ska vi in och packa ner lite utav Eliotts saker som han inte använder. Lite utav Stellas saker är redan ner packade.

Ska även senare se till att hinna in till er. Ser på Bloglovin att det är 100 tals uppdateringar från era bloggar :wink: .

7 Responses to “4 åring to be….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.