Instagram
Arkiv

Efterlängtad helg

Kl 08.50

Hello Lördag!! Då var första arbets och skol veckan klar. Veckan har gått bra och det är skönt att vara tillbaka till rutinerna igen även om det blev en lång vecka med långa arbetsdagar. Hade personal möte på en utav mina tidiga dagar så då var jag ju inte hemma förräns efter 19. Sen är man ju alltid extra trött efter en semester så det tar ju ett tag innan det rättar till sig. Så helgen var efterlängtad. Men…kul att vara tillbaka och det var så himla mysigt att träffa alla barn och kollegor igen. Alltså…vår barngrupp…så mysiga ungar. Dom bjuder på många skratt och många kramar 

Eliott och Stella har också kommit in i rätt tider nu. Tog ett tag för dom i och med att dom hade vänt dygnet men nu så. Kan säga att det var inte länge dom var uppe igår….en fredagkväll…haha.

Idag är det då lördag och jag tror att Stella är den som är lyckligast över det. Idag kör ridningen nämligen igång igen efter julledighet. Hon har längtat som bara den  Ska dit sen och kolla hur det går för henne. Hon hoppas på att få galoppera idag och det får hon nog. Hon har ju bytt grupp där det är hoppning och galopp bland annat. Kul!

Familjen sover vidare här hemma så jag får väl njuta utav tystheten ett tag till. Vi hörs senare under dagen.

När jag har lunchrast på jobb så brukar jag promenera i parken som är intill…ska försöka göra det till en rutin istället för att bara sitta liksom.

Leave a Reply