Galopp

Kl 18.40
Ojoj…redan kväll…typ. Denna dagen gick snabbt så jag hoppas att kvällen går lååååångsamt

Var och kollade när Stella red innan idag. Gick bra även om hennes häst inte riktigt ville i början. Och japp, hon fick galoppera idag så det var hon glad över. Nu är hon hemma hos bästisen Wilda där hon även ska sova över inatt.

Annars har dagen bestått utav tvätt, jag har spelat lite Forza Horizon och lagat mat som blev kyckling, sås, potatis, stekta morötter och gele´ till det. Var gott faktiskt även om jag inte direkt är överförtjust i kyckling. Får se vad som hittas på till middag imorgon, tycker det är så himla svårt att få till något som alla gillar.

Nu kallar i alla fall snart duschen och sen blir det soffhäng med min andra halva . Eliott ser man knappt röken utav…han sitter på rummet och spelar på datorn. Tur han kommer ner ibland och åtminstonde äter och säger hej

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.