A little sad Monday

Kl 16.10

Men blä…vaknade till snö och blåst imorse…blåste dock mer i stan men ändå. Vågade inte cykla så fick ta den tråkiga bussen. Jag tycker verkligen inte om att åka buss men som det ser ut just nu så får det bli buss så även imorgon.

I alla fall…kort dag på jobb idag, skönt att börja veckan så  Dock en lite sorglig måndag då vi har ett barn hos oss, en riktig liten glädjespridare med världens goaste föräldrar, som hade sin sista dag hos oss idag. Familjen flyttar tyvärr och får byta förskola. Inget kul alls och vi har hela tiden fått så otroligt fina och värmande kommentarer från föräldrarna och så även idag. Usch…inget kul då barnen slutar 

Jaja…när jag kom hem fanns det barn överallt…och en röra de lux orsakad utav samma barnaskara. INTE ok om man ska släppa in. Får ta diskussionen ännu en gång till med lilla donnan här hemma. Så ja…det var bara till att ta tag i hemmet på en gång. Jobb på jobb  och jobb hemma 

Hoppas att ni har haft en bra dag?

I väntan på bussen

Ute på promenad…försöker promenera varje lunchrast

Gårkvällens gotte….röd grapefrukt, keso, avocadoo och babyspenat. Har varit duktig med start förra veckan och äter bättre…tänker fortsätta så är det tänkt 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.