F-R-I-D-A-Y

Kl 19.25

Sååå…då har minsann hela veckan gått…igen. Den gick minst lika fort som den förra. På jobb går det undan alltså…haha. Denna terminen verkar vi får i princip full barngrupp alla dagar utom måndagar och fredagar. Vi har inte haft så mycket ”eftermiddags” barn innan men det har vi nu. Dock så märks det knappt då vi har en sådan lugn och harmonisk barngrupp

Dock är det skönt med fredag och helg nu. Har varit segt att gå upp då klockan ringer på morgonen, brukar annars vara relativt morgon pigg. Nästa vecka jobbar jag bara till onsdag och sen är jag ledig på torsdag då det är begravning och på fredag så har jag tagit semester.Kände att det kunde vara skönt efter begravningen, man blir ju rätt off efteråt 

Och jag fortsätter med det hälsosamma. Det blir mycket frukt, grönt och smoothie för min del. På söndag är det vägning igen så vi får se vad resultatet blir då. Känns bra i alla fall. Snart vecka 3 med detta så det verkar ju positivt…kanske har starkare vilja denna gången 

Nu har jag duschat och inväntar Talang som börjar om ett tag. Efter det så fortsätter vi med serie eller film. Ha en mysig frdagskväll….det ska vi ha.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.